logo

Atelier Sposa Sarajevo

Stil i ljepota

Salon vjenčanica i večernjih haljina Atelier Sposa je ovlašćeni zastupnik i uvoznik renomiranih vjenčanica i večernjih haljina vodećih svjetskih proizvođača:

MILLANOVA,  WONA BRAND , OKSANA MUHKA, LORENZO ROSSI, EVA LENDEL,VLADIYAN.

To su vjenčane i večernje haljine za koje se opredjeljuju milioni mladenki visokog kriterijuma, sa izuzetnim smislom za stil i ljepotu.

Veliku pažnju posvećujemo odabiru modela kako bi zadovoljili naše klijentkinje prevashodno visokim kvalitetom, a zatim i velikim izborom različitih modela. Svjetski nivo organizacije i profesionalni odnos prema radu su osnovna načela našeg rada i postojanja.

Ukoliko ste u potrazi za savršenom vjenčanicom ili večernjom haljinom posjetite naš salon gdje će vam profesionalno osoblje uz osmijeh pomoći u odabiru modela, uz uvažavanje svih vaših želja i zahtjeva.

Vaš Atelier Sposa tim

 

 

Iskustvo

Svjetski nivo organizacije i profesionalni odnos prema radu su osnovna načela našeg rada i postojanja. Profesionalna pomoć pri odabiru modela, uz uvažavanje svih vaših želja i zahtjeva.

Rekli su o nama

 • Vi činite da san svake žene postane stvarnost...
  Dženita Šurkivić Suljović
 • Poštovani, pošto se bliži kraj godine nekako je pravo vrijeme da se sumiraju sve lijepe uspomene koje su obilježile ovu godinu. Vi ste jednu takvu uspomenu učinili još ljepšom, predivnom vjenčanicom koju sam imala čast da nosim. Hvala Vam puno na ljubaznosti, strpljenju i profesionalizmu...
  Nerma Halilović Kibrić
 • ...Poštovani šaljem vam par slika sa mog vjenčanja u vašoj vjenčanici. Hvala još jednom na ljubaznosti i profesionalnosti. Bilo je prelijepo nositi ovu vjenčanicu. Veliki pozdrav!
  Tanja Rajić Pandurević
 • ...Vjenčanica je prelijepa. Hvala Vam puno, baš sam prezadovoljna.
  Dina Karišik
 • ...Prezadovoljna sam bila, a i sve pohvale sam dobila...
  Nataša Filipović
 • Poštovani šaljem vam slike sa vjenčanja koje je krasila Vaša haljina. Neizmjerno sam zahvalna, bila je predivna.
  Merima Žiko Muminović
 • Evo jedna sličica od zadovoljne mlade sa aprilskog vjenčanja. Hvala na divnoj vjenčanici i odličnoj saradnji.
  Irma Dedić
 • Sve pohvale Atelier Sposa Salon vjenčanica! Svaka čast na stručnosti i izboru haljina u moru kiča u ovom gradu.
  Darija Nović